Skip to content Skip to footer

Solid backflip fremgang

Fik idag noteret 10 backflips i bogen, så nu er jeg efter 7 måneders backflipperi tilbage i kampen og er nu oppe og have lavet 28 i alt. Det går den rigtige vej, især taget i betragtning at lynhurtige backflips som videoen nedenfor viser, er der ikke så stor risiko for person og maskinskade som ved de større/højere/længere flips jeg før har lavet.

10 Trial BACKFLIPS – Peter Weiss from Peter Weiss on Vimeo.

Tanken er at jeg på sigt vil integrere dette flip på denne specifikke rampe i mit mobile show MOTO-SHOW, men om jeg når at få det ordentligt testet inden weekenden, hvor det atter går løs i Herning, er stærkt tvivlsomt. Hvor om alt er, så er det altså ikke en kunst der udføres uden en vis risiko – og den vil jeg gerne have ned på et absolut minimum, inden jeg viser det foran tusindvis af mennesker og med stenhårdt underlag. Vi ser…..

En ting skal I vide, hvis nogen derude har lyst til at prøve en dag. Det er ikke svært teknisk. Det er det virkelig ikke. Enhver fysiker/matematiker kan regne ud hvad der sker og man skal bare have et godt afsæt, sidde ordentligt på krikken og så går resten sin egen gang. Det rigtig svære, efter min mening, er at abstrahere fra det helt unaturlige der ligger i at læne sig bagover, tro på lortet til det sidste og ikke panikke midtvejs. Psyken spiller mig altid et hårdt pus i starten af hver backflip session, især efter længere pauser, og havde jeg ikke tømt ryggen inden træningen, så havde jeg uden tvivl mudret mig selv til :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.