Skip to content Skip to footer

Speedway Shows

Udgangspunktet for den her weekend og min indsats var 1 show pr. aften, men jeg endte med at køre 3 opvisninger fredag og 4 lørdag. Det var helt fint med mig, for publikum savnede især underholdning om fredagen hvor der manglede rigtig speedway underholdning, pga. et svært underlag.

Jeg glædede mig over de mange positive kommentarer jeg fik på vejen, de hundredevis af autografer og GO-cards jeg fik givet ud. Samtidigt var der forespørgsler på nye shows forskellige steder, så det tegner jo positivt. Mine shows var korte, intense og sjove. Ikke noget vildt og vovet, selvom jeg havde en indædt lyst til at prøve at backflippe på en lille bunke jord inde i midten af banen, men mangel på rutine pt. og for stor risiko samt for små boller, gjorde at jeg ikke kastede mig ud i kaos-projektet Backflip. Indoor Speedway 2012, håber jeg kan levere flippet der………

Jeg smider nogle billeder herind så snart mig gode ven Stefan Broxgaard fra SB Movie Production sender dem til mig. Her er det første, dog fra Benny Skou, en af de andre fotografer….

KÆMPE tillyke til Kenneth Hansen for at hive titlen King of Herning Indoor Speedway 2011 i hus. Utrolig sympatisk gut som jeg fik en god ryttergårdssnak med. Høj femmer til ham.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.