Skip to content Skip to footer

Supercross Herning 2012

Så er det i aften det sker i Jyske Bank Boxen i Herning. Med Supercross, Freestyle Motocross og lille mig på min Trial Bike, så er der rigeligt at se på. Jeg håber på en bedre afvikling, underbygning og opbakning af mit show i aften. Igår aftes var under al kritik, og selvom min bremsepedal knækkede midtvejs inde i mit rekordforsøg (flest muligt backflips på 2 min), så ændrede det ikke på at arrangørerne hellere ville holde pause end støtte mit show i 3 minutter, og dermed havde vi slet ikke publikums opmærksomhed. Jeg forstår slet ikke hvorfor jeg skal lægges i pausen hvor arrangørerne forventer at folk går ned og køber øl og pølser. Hvad skal man så bruge underholdning til? Det giver jo ingen mening. Så jeg håber at kommentatorerne i aften får varslet mit rekordforsøg og sørger for at folk bliver og bakker op. I så fald – så bliver der en kanon stemning og folk får den oplevelse jeg gerne vil give dem.

 

I aften kl. 20.50 (PAUSEN) forsøger jeg at sætte den første potentielle verdensrekord i flest mulige trial backflips på 2 min.

Læs om Supercross i herning her: www.supercrossherning.dk

P.S.: Har lige fået den her besked fra min mor: “Er du ked af , at vi ikke kommer til SuperCross iaften? Vi tør ikke rigtig være vidner til 15 backflips på 2 minutter!! Stort held og lykke.

 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.