Skip to content Skip to footer

Tilbage til DK snarest muligt

Havde besøg af fysioterapeuten her til morgen og han gik min lænd igennem. Han mener at min operation i min hæl for 11 år siden er katalysator på de problemer jeg har i lænden, og til dels også i hoften. Lang historie, men hele kroppen hænger jo sammen.

Summa sumarum er at jeg vist har ramt bunden rent fysisk. Min krop har sagt fra til mere stress og det må jeg forsøge at respektere. Derfor tager jeg tilbage til Danmark hurtigst muligt og får den nødvendige lægelige bistand og prøver at ramme en trænings/kost plan som passer til mig så jeg kan udnytte hvad end potentiale jeg har i mig. Jeg er alligevel ukampdygtig den næste uges tid, og når jeg så derefter begynder at kunne bevæge mig ordentligt igen, så er Martin og Klaus i Tyrkiet og køre ekstrem enduro. Hvilket jeg også skulle have gjort. Men det kan jeg ikke tilbyde meget arbejdskraft lige nu. 1 skridt tilbage, og 2 frem må være det være.

Vi er alle forskellige og ifølge fysioterapeuten så er jeg ikke særlig godt disponeret for det jeg går og laver. Netop derfor er det ekstra vigtigt at jeg fra nu af tager min forberedelse dybt alvorligt, hvis jeg ikke vil sætte punktum for min karriere længe før tid.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.