Skip to content Skip to footer

Trial X med Hampuz Fardby nær Göteborg

Fantastisk dag med Hampuz på ham og 2 andre venners Freestyle bane. Hampuz inviterede mig op for at træne med ham, inden vi sammen kører til Woodstrokes – Trial Freestyle konkurrence – i Frankrig om ca 2 uger.

Førhen har jeg kun sprunget på en radius 3 meter rampe og kun opnået ca. 5 meter, men Hampuz’ ramper havde radius 8 meter og derfor kunne man springe væsentligt længere. Helt op til 15 meter, som var 4. gear fuld skrald!! Det var betryggende at vide, at for at klare distancen og lande på nedkørslen, så var det bare fuld gas. Så er der ikke noget at være i tvivl om!!

Første hop var det værste, og jeg var selvfølgelig rigtig nervøs. Hampuz lavede nogle speedchecks med mig – dvs. han kører den hastighed der er nødvendig og sætter fra på rampen, mens jeg kører på siden og indarbejder hastigheden uden at ramme rampen. Hampuz sagde efter mit første hop at han ikke troede jeg ville gøre det!

Efter 20-30 hop hvor jeg bare hoppede lige over, begyndte jeg så småt at øve whips, can can og double can can. Alt sammen under kyndig vejledning af Hampuz og hans FMX ven, 22 årige svenske Joan. Super fint selskab og jeg har virkeligt fået flyttet grænser.

Se flere billeder her!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.