Skip to content Skip to footer

Ude godt – hjemme ok… :-)

Efter hjemkomsten fra Frankrig har jeg begravet mig selv i en videoansøgning til et job ved Jysk Rejsebureau, der hedder Lucky Bastard… Læs mere om drømmejobbet som jeg håber bliver mit:

http://www.jysk-rejsebureau.dk/lucky_bastards.asp

I lørdags fejrede vi min lillesøsters 20 års fødselsdag med manér. Udover mit show til de udklædte og feststemte glade gæster, så var der lejet stort telt, hyret en DJ samt en Grillmeister ind. Super fest og lækkert at køre et show igen efter ca. 1,5 måneds pause. Især Backflippet var dejligt at sætte igen – perfekt 10 gange i træk.

Efter showet blev jeg skamrost af især en mand i starten af 30erne. “Det er FUCKING fedt maan, SHIT hvor er du sej, det er det VILDESTE jeg nogensinde har set…. det er sgu bedre end sex!!!!” Uden at komme nærmere ind på hans sexliv, så tog jeg de pæne ord til mig og fandt bagefter ud af, at min lillesøsters stedmor kneb et par tårer idet jeg lavede backflippet. Det er respons der er til at tage og føle på :-) ” Må også indrømme at den smule rust der sad i mine tricks, blev mere end afløst af glæden ved at underholde igen.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.