Skip to content Skip to footer

USA – dag 2

Flere hurtige billeder på farten.

Melrose Blv. bugner af forskellige butikker! Min dag startede med at investere i en omgang juice klemt ud af diverse rodfrugter, selleri, ingefær og æbler! Skide sundt, men det tog sin tid at få ned :-) De butikker var der en del af.

Jeg faldt over denne bagvæg i en ret cool indrettet frisør salon…

For mig, et ultimativt Amerikaner-symbol… Den gule skole bus er gået igen i rigtig mange amerikanske film!

Desværre er det her heller ikke unormalt syn på de amerikanske gader.

De voldsomt fede biler fylder stort i bybilledet… i hvert fald efter en bleghvid jydes mening :-)

Custom Built!!!

Langt om længe møder jeg Ryan – ham med Hondaen… Eller dvs. ham uden Hondaen, viste det sig. Den står åbenbart i Arizona (5,5 time hver vej fra L.A.) og hans kammerat der skulle have bragt den til L.A., er rent ind i nogle “personal issues”, som Ryan sagde. Så vi har ikke nogen cykel, men som Ryan også sagde “Dont worry, we will get you a bike one way or the other”.

Jeg sprang ind i bilen med Ryan og kørte mod Valencia (1 time nordpå) for dels at se på en Honda 250 2t 2002 model og dels for at kontrollere at noget arbejde som hans ansatte havde udført, var tilfredsstillende.

Flad på begge hjul, motorpakning utæt, metallic-sølvfarvet gearolie, udstødnings-o-ring defekt og knækket greb… Plus det tog 100 spark at få liv i den. Cyklen blev og vi kørte igen, desværre.

Ryan har en svaghed for Hondaer og har haft en masse af dem. Især 250 2taktere! Faktisk har han en 500cc i et 125 stel i garagen.

Vi kørte bagefter ud og så til nogle af de byggeprojekter Ryan har gang i. Som han selv siger det… 50 % af hans folk kan arbejde godt og selvstændigt, 25 % skal ha lidt hjælp og de sidste 25 % skal overvåges non-stop. Ryan har super travlt for tiden og har på ingen måde tid til at hjælpe mig. Men har vil gøre det alligevel, og er sikker på at vi både finder en motorcykel og når til Vegas i tide. Jeg tvivler lidt, og det er ikke verdens undergang hvis det mislykkes at finde en motorcykel. Det allervigtigste er at jeg når til Vegas og får skabt nogle kontakter i ryttergården.

 

For noget tid siden var Ryan og hans kammerat til Rammstein koncert i L.A., hvor de så denne bil… Som vi nu så igen. Hvad sker der for både det og de latterligt overdimensionerede fælge?

Med godt og vel 4 mio indbyggere, så bliver der fyldt godt op ind imellem skyskraberne. Og Ryans 6 liters Ford F350 fylder også godt på kørebanen…

Det ser ikke helt sort ud, men heller ikke helt lyst… Jeg skal nok nå til Vegas, men spørgsmålet er hvordan, hvornår og hvor længe. Spørgsmålet ang motorcykel er hvilken en det bliver, hvornår jeg ser/prøver den første gang og om der overhovedet bliver nogen motorcykel. Alt det og meget mere, finder jeg ud af om kort tid.

Billedet er taget fra en bar nede rundt om hjørnet nær Beverly Blv. Jeg cyklede derned for at se hvad de skøre amerikanere laver onsdag aften, og der var ingen tvivl… De drak alkohol. Meget alkohol. Denne bar var kendt for deres +400 forskellige Tequilaer. Føj for en hovedpine :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.