Skip to content Skip to footer

USA ekstremt veloverstået :)

Efter Esben og jeg selv kørte ud og hentede knallerten på billedet, så fes vi op til familiens bjerghus, 2.5 time fra deres hus i Oakland. Her er der ATVer og Offroadere i massevis og spor nok til at køre offroad i dagevis!

Der er faktisk ret mange steder på sporene hvor man kan få lidt luft under vingerne!

Eller vand i støvlerne… Det her sted er et must-see sted i Eldorado National Forest. Super smukt og en fed vand-passage!

Hvor der åbenbart også hører slanger til!

Et af de få steder hvor cyklen virkelig kunne skydes af. Rigtig mange af sporene var tætte og tekniske single-trails… modsat dette.

Svært at overgå… offroad i skøn natur, en sandwich og så en hurtig blunder i skyggen inden dagen fortsætter! :-)

Ved siden af den føromtalte vand-passage, lå denne bil. Der er mega langt derned og kan slet ikke forstå hvordan den er havnet der… Nogle tosser må have kørt den udover en skrænt længere oppe.

Esben lavede det meste af maden mens jeg skruede i GasGas! Super hyggeligt og stort sommerhus midt ude i bjergene. 30 minutter tog det at komme til den nærmeste lille by.

4-5 timers offroad hver dag… En kold pilsner og en tur i jacuzzien. Som billedet viser, så slap min energi op (halvvejs inde i øllen…) :-)

En rigtig svær sektion med knivskarpe sten, som punkterede mig ikke mindre end 2 gange. Sidste gang var i dag, vel og mærke liiiiige da vi skulle til at køre hjem.

Eldorado National Forest har skilte der angiver sværhedsgrad og hvilke køretøjer der egner sig hertil. Hvor sejt er det lige?!?! Snak om at være et sted hvor sporten er accepteret!!!

Fantastiske stier.

Varmt og sjovt!!!

Et lille hop op af bakke. Vigtigt lige at hoppe tilpas langt, så baghjulet rammer forbi en stor udstikkende rod, som man ikke kan se på billedet!

Sektionen med de skarpe sten blev hurtigt min favorit og der gik lidt damp i mig. Kørte til tops, ned igen, op igen og ned igen og tog tid på mig selv. Med fuld rulade kunne jeg komme igennem på ca. 5 minutter.

Glimrende udsigt ud over hvad der lignede endeløse bjerge!

Slanger… Verdens billigste opfindelse. Kan ikke anbefales. Jeg punkterede 2 gange, og som billedet her viser, så skiftede vi slange ude i skoven. Mousse er svaret og vi ville også have kørt med det, hvis der ikke var så lang levereringstid.

Frisk bjergvand smager bare godt!!! På de tørstigste dage drak vi 4-5 liter vand.

Photo-shoot i ruinerne af et hotel, opført for over 100 år siden af en skør rigmand. Hotellet blev aldrig en succes!

Ruinerne ligger langt fra alt og alle og nok derfor blev det aldrig en succes. Det mindede mig om Junglebogen :-)

Fantastisk følelse at få koldt vand slasket i fjæset og ned af nakken!

I sommerhuset bliver AL overskydende madrester smidt ud i haven, hvilket trækker en masse dyreliv til. Rådyr, ræve, fugle og sågar bjørne har været på besøg!

Nyder udsigten fra sommerhusets terrasse. Utrolig gæstfrihed som Michael McAnder og Heidi Pfluger har udvist. Esben og jeg brugte sommerhuset som var det vores eget og det lader til at passe dem storartet. Vi kunne ikke få det bedre. Verdensklasse offroad og en super lækkert hus med gæstfrie ejere. Vi fik endda deres bil stillet til rådighed (vel og mærke en Toyota Tundra 5.7 liters V8…) og så lejede de en anden en.

Hvad sker der så nu? Altså lige nu ligger jeg med min fod i vejret i LA Lufthavn. Ved ikke hvad der er sket med min storetå, men den gør mega ondt når jeg går på den. Det lyder dumt, men det gør den altså :) Og det er sket før, og det plejer at gå over. Her om 4 timer flyver jeg hjemover og torsdag ved middagstid skulle jeg gerne være tilbage i Vejle. Torsdag skal jeg vist bare slappe af, mens jeg på fredag skal have installeret Reklusen på min cykel. Da jeg desværre ikke kunne nå at få en ny en i USA og så lade den anden sidde i cyklen derovre, så blev jeg nødt til at pille den ud og tage den med hjem, for at være sikker på at have den til weekendens endurocross i tyskland – samt vigtigst af alt, til Romaniacs fra d. 12.-17. juni.

Jeg vender tilbage til USA d. 20.-21. juni og tager op i bjergsommerhuset igen og får monteret alt det grej som vi har bestilt til cyklen.. Forhåbentligt bliver den kørende på Goldentyre dæk, idet jeg har fået fint hul igennem til Stefy Bau, som er Goldentyre ansvarlig i USA. Regner med at få 4 træningsdage i Eldorado National Forest og så drage mod LA sammen med Esben i den store 5.7 liters Tundra med campingvogn efterspændt. Det skal nok blive en kæmpe oplevelse og jeg glæder mig rigtig meget!!!

Nu skal jeg bare hjem, træne, skrue og forberede mig.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.