Skip to content Skip to footer

USA Update – 10th

Er lige kommet tilbage fra loebet, kl. er naesten 2 om natten, men jeg ville lige hurtigt give et livstegn herfra. Der var ingen mobil daekning eller internet til loebet, saa jeg har vaeret lammet ift. at informere om Snowshoe GNCC. Lang historie kort…. Jeg stillede op i Pro Lites Class og fik efter 3 timer og 28 minutter kaempet en 10. plads hjem i det som de selv kalder, Amerikas Haardeste Loeb. Regner vi Pro Class med, saa fik jeg en 29. plads i generalklassementet, hvilket er RIGTIG godt.

Snowshoe er et meget populært GNCC løb i USA. Publikum var “redneckish” og voldsomt underholdende – især inde i skoven :-)

Terraentet var en blanding af hoejeste gear fuld skrald igennem skov og paa singletrails samt rigtig teknisk stensektioner, hvor min trial teknik virkelig kom mig til gode. I isaer en sektion kunne jeg hver omgang hente en god haandfuld koerere, der lod til at tro at fuld gas ville faa dem hurtigere frem paa de glatte sten……

Jeg har faaet et hav af venner herovre og kommer maaske tilbage i oktober til Iron Man GNCC, som er aarets sidste afdeling.

Det har vaeret en enestaaende tur. Folk har taget saa godt imod mig, jeg har boet privat, moedt fremmede og kommet hjem til dem privat, faaet alt hvad jeg har haft behov for, faaet kontakter indenfor GNCC, blevet veleksponeret i medierne og foer under og efter loebet var der snak om mig. Lige inden loebet blev jeg interviewet. De lod til at saette stor pris paa at europaere kom over til deres serie.

Charkie og jeg efter 3,5 time i Americas Toughest Race. Jeg snuppede 10ende pladsen fra Charkie, da der var 5 min tilbage. Lidt flabet, og selvom det står ned i stænger, så er der alligevel plads til at smile og være godt tilfreds med dagens strabadser :-) Charkie var bindeledet til alle de folk, som tog sig af mig. Og ironisk nok, så fik jeg kun denne løbsdag til at hilse på ham. Han bor og studerer nemlig i en anden stat.

Jeg kunne blive ved i timevis med at fortaelle, men hopper i seng. Der kommer en video fra turen i loebet af naeste uge.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.