Skip to content Skip to footer

USA/Colombia

Hejsa…

 

Efter en vinter, eller forlænget efterår om du vil, er jeg nu klar til nye eventyr. Min GasGas blev langt om længe solgt (alt for billigt) og mit kraveben blev en skinne fattigere for 6-7 uger siden.

 

Er afsted i 2 måneder og skal køre King Of Motos i Californien her d. 1.-2. februar. Et løb jeg også kørte sidste år, super fedt terræn og lækkert vejr. Denne gang skal jeg bo hos et nyt bekendtskab ved navn Remus og Charlotte Haupt. Blev sat i forbindelse med Remus for et par år siden, da jeg manglede en motorcykel til X-Games i 2012. Inden jeg nåede at benytte Remus’ tilbud, fik jeg muligheden hos Michael og McPfluger Racing, og siden da har jeg så ikke talt med Remus. Før for et par måneder siden, hvor Remus ringede og ville høre om Romaniacs og i samme omgang snakke lidt King Of Motos. Vi aftalte at jeg kunne bo hos ham og hans danske familie i San Diego så længe jeg lystede og han havde også en ekstra KTM 300 i garagen til mig. Super flot tilbud, så jeg bookede min billet og nu er jeg så i lufthavnen. Jeg ankommer i USA i god tid for at akklimatisere, vænne mig lidt til hans cykel og hygge mig inden løbet 1.-2. februar. Forventer ikke alverden af løbet, håber jeg gennemfører og er mere eller mindre ligeglad med resultatet. Danmark er på sportssiden så dybt uinspirerende for mig, at den eneste træning jeg laver er mountainbike og styrketræning. Så jeg forventer nogle ordentligt store vabler, alt for tidlig krampe og generel svaghed igennem de 2 dage løbet varer.

 

Den 4. februar flyver jeg til Cali i Colombia, hvor en af mine ældste og bedste venner har bosat sig. Patrick er sønnen af Tortilla Flats ejererne i Vejle, hvor jeg har arbejdet on/off de sidste 5 år. Er hos Patrick i 5 uger, og valgte så lang tid for at hjælpe ham og en anden dansker igang med Enduro ture. Den anden dansker, Mikkel, driver til daglig www.motolombia.com og Patrick fik tilbudt partnerskab, og i fællesskab ville de udvide motolombias guidede ture med enduro ture. Til det formål skulle jeg over og hjælpe med ruteplanlægning (a la det vi laver i Rumænien) men få dage efter jeg bookede min billet fra L.A. til Cali, måtte Patrick meddele mig at Mikkel af personlige årsager havde trukket sit ellers spændende tilbud om partnerskab. Så hvad gør vi så? Det har vi ingen plan om, men sjov skal vi nok få. Tager det som det kommer og så sker der som regel noget fantastisk :)

 

Fang mig på mail mens jeg er væk, regner ikke med at bruge min telefon så længe. Hjemme igen 11. marts.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.