Skip to content Skip to footer

Woodstrokes update!

Suveræn oplevelse at være blandt Julien Dupont og verdens allerbedste Freestyle Trial kørere. Store hop, store wall-rides, forskellige tekniske udfordringer og suveræn beligenhed i bjergene… Masser af styrt og forsøg på at lære nyt og flytte grænser… Jeg har sår fra top til tå og lige et par ekstra på røveren. Blev nødt til at tage den helt med ro igår, grundet et voldsomt styrt i torsdags hvor jeg sprang for langt på 15 meter hoppet. Landede på det flade og smaskede røven i jorden (eller dvs. i fodhvileren!!!) og slog min gamle skulder igen igen. Tog et godt stykke tid før de fik mig skrabt af banen…

Men prøvede idag igen da det var kval, og kørte nogle fine linier og var meget tilfreds. Lavede noget rigtig godt Wall-Ride, hvor jeg sprang op på den og kørte vertikalt hen af siden… Super fedt.

I anden kval runde røg jeg til tælling på den lille wallride, som kun Dupont og Jack Field havde prøvet. selvfølgelig ville jeg have den med, og planen var at slutte af med en lille backflip foran publikum. Det havde klart fået mig blandt de 5 til finalen, men desværre…. Røg til tælling i landingen efter den lille wallride, og kunne ikke fortsætte grundet lidt uorden i forskærmsbeslaget. Kørte naturligvis op på toppen af den store nedkørselslanding og modtog publikums hyldst, og det var så afslutningen på min kval. Desværre gik Hampuz heller ikke videre, da han omvendt mig, sprang for kort på det store hop og lavede en frontflip hen over styret ned af landingen. Han er pt. på vej på sygehuset for at få den scannet – højst sandsynligt brækket.

Nu vil jeg op og se de få rå lave flere backflips, flairs og syge tricks og i aften skal den have de helt lange og forbudte dansetrin til den lyse morgen!!!

Alle jer derude, der kan lide at hoppe, gejle og lave lidt tricks på jeres Trial-chopper… Tro mig når jeg siger, at det her er fremtiden indenfor Freestyle. Underholdningen er langt bedre end FMX og det handler ikke kun om vilde tricks. Teknik og flair, stil og komposition. Det er en helt ny verden, og jeg er SÅ glad for at være blevet inviteret til verdens første Trial Freestyle konkurrence. Det er sgu historie der vil noget – endnu en til plejehjemmet ;-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.