Skip to content Skip to footer

27 år – marathon – enduro sejr – kørekurser

I torsdags fik jeg en besked fra Mikkel Schjøtz: “Mig og dig løber et marathon stille og roligt på torsdag kl. 10…

.

Der var ikke lagt op til diskussion, og jeg var frisk, bare det ikke blev for bakket. De af jer der ikke kender Mikkel – tjek ham ud her. Jeg var overbevist om at jeg sagtens kunne løbe et marathon, men efter 25 km temmelig hård bakkeløb (vi krydsede bl.a. en bæk med vand til livet) så ramte jeg muren, og ved 34 km kastede jeg håndklædet i ringen. De første 25 km løb var superfede og det skal vi klart gøre noget mere i. Måske derefter kan jeg nappe de 42 km – alternativt skal jeg prøve på en lige ud strækning… Det var god underholdning, ikke desto mindre :-)

Fredag d. 13. april og min rumbo Søren Madsen kommer lige hjem til desserten! Jeg rundede 27 år og havde inviteret den nærmeste familie til middag. Mad er det bedste og jeg synes det er helt udemærket tidsfordriv at lave det. 3 retter, vin og selvfølgelig kaffe og kage til sidst :-)

Lækker motorcykel efter 2. afd. af DM i Enduro idag i Vordingborg. Blev nødt til at skille den temmelig meget ad for at få den vasket i bund. Den korte version af løbet er at Thomas Ejlersen vist nok kom til at give lidt for meget gas til at starte med, så da han skulle henover træstammerne på 2. omgang, så rækkede kræfterne ikke til den rigtige teknik = han røg i jorden, jeg smuttede uden om og kørte i mål som vinder. Der er en video på vej fra min første omgang, hvor jeg æder en del jord fra Thomas :-) Thomas blev 3er og Kristoffer Rasmussen blev 2er.

Alt, undtagen mine bremser, kørte perfekt. Ingen styrt, ingen køren i stå osv. Fint flow og efter en halv times tid var der ikke meget armpump tilbage. Så var det fuld smadder derfra og til slut og kæft hvor var det sjovt!!!

Tror der kommer en stak gode billeder, som jeg vil dele med jer, så snart de er på nettet!

Måske jeg i dagens anledning kan henvise lidt til mine kørekurser her på lørdag i Kolding og næste lørdag på Sjælland. Se mere under kurser.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.