Skip to content Skip to footer

Nye kurser og ny grafiti

“Noget af det dummeste (læs fedeste) jeg nogensinde har set…” skrev en af diskogæsterne under dette billede på Facebook.

Jeg gav den gas på diskotek East End i Holstebro i fredags og drog videre til Sjælland lørdag, for at afholde et kørekursus. Næste kursus på Sjælland er d. 28. april – læs mere på linket.

Tue og Benjamin (billedet) er nogle hårdkogte knejter, som synes det meste er fedt og sejt. Plus de er gode til at give en hånd med og for tyve kroner er det ret imponerende hvad de kan udrette. Denne Christiania cykel fik jeg foræret i lørdags af Dorte Valentin, og igår gik Tue til den med pumpe, kædespray og olie. Nu ruller den :-) De sidste par uger har jeg haft tryk på med at klargøre mit show setup til en ny sæson, som for alvor skydes igang på søndag d. 1. april i Silkeborg, hvor jeg på Torvet laver show med en cykeltrial kører kl. 12 og 14. Der er blevet lavet ny grafiti, nye kanter og sager er blevet bygget, testet og malet, nyt headset og lidt nyt tøj og udstyr. Jeg glæder mig – håber solen skinner og alle får en god oplevelse :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.