Skip to content Skip to footer

Nyt år – nye kurser

Hey Allihopa!

 

Håber alle mand er kommet godt ind i det nye år! Jeg sidder med store øjne og følger Dakar løbet for tiden. Terrænnet nu til dags er så meget federe end det sand ræs Dakar oprindeligt var baseret på… Idag er det langt mere offroad/enduro og det ser så fedt ud! UHADADA jeg ville gerne være med! Håber håber håber at jeg er fit for fight om 5-10 år, så slår jeg til!

 

Tilbage til nutiden: Jeg tilbyder 2 køretekniske kurser her d. 18. februar og d. 28. marts. Læs mere om det her.

 

Derudover kan jeg lige tilbyde godt 3 minutters fitness-video-grin… Fornøjelsen var helt på min side og jeg ser frem til endnu en fællestræning.

 

 

Giv den gas derude og lav en go’ dag!!!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.