Skip to content Skip to footer

Super lørdag til Supercross i Herning

Topbegejstret mini-fan :-) Jeg har fortalt det før og fortæller det gerne igen. Der var engang i slut 90erne hvor det var mig der var den lille oversygtbegejstrede knægt til supercross i Herning og jeg fik autografer af ALLE på alt mit skolegrej, tøj, blade osv. Sjov udvikling som føles rigtig godt.

Når enden er god, så er alting godt…. Mit rekordforsøg (uofficielt som det jo var) på flest mulige Trial Backflips på 2 minutter endte rigtig godt. Ikke bare fordi jeg nåede 17 styks, men fordi arrangørerne fik koordineret mit indslag og gået med til at investere tid og energi i at annoncere det, hype det, speake det og selvfølgelig generelt afvikle det.

Min kammerat Rasmus Kjeldsen filmede under rekord forsøget. Når jeg ser videoen så ser jeg potentiale for at slå rekorden snart igen. Med det helt rigtige jord til jord setup med eksempelvis 5 hop efter hinanden, så kan man sikkert nå det dobbelte!!!

Det bedste af det hele var at høre publikums begejstring lige så snart tallet steg til mere end de forventede. Det var det hele værd og det giver mig motivation til at lave flere rekordforsøg. Ideerne skal nok komme :-)

Det værste må have været alle de stjerner der flimrede for mine øjne efter det første minut… Heldigvis fik jeg lidt styr på vejrtrækningen og måtte køre resten igennem på rutinen. Den allersidste var risikabel og jeg havde ikke for godt ved styret. Mine arme var færdige efter så mange hårde landinger og det føltes så utroligt godt at dejse om på jorden :-)

 

“Smashed by Munks” er solbriller fra Jes Munks firma X-Mile. Jes har valgt at sponsorere mig i 2012 og det er jeg vildt glad for!!! 

 

Angående mine kørekurser på Sjælland d. 18. februar og 24. marts så bliver de helt sikkert afviklet, da der hhv. er 7 og 8 tilmeldte pt.

Der er altså stadig hhv. 3 og 2 pladser på kurserne, hvis der er nogle interesserede. Læs mere om kurserne her

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.